Näin, katsotaan josko ehtisin välillä kirjoitella tänne meidän elämästä, jäisi itsellekkin mukavasti muistoiksi ja voisi lukea ja fiilistellä menneitä aina silloin tällöin, aika kun tuppaa menemään niin kovaa vauhtia ettei aina muista tapahtuiko jokin asia puoli vuotta, vaiko kaksi vuotta sitten, ajantaju tuntuu helposti hämärtyvän tässä kiireessä...mutta lyhyesti sanottuna blogissa olisi tarkoitus käsitellä ihan arkisia asioita meidän elämästä, lähinnä kotiäitiyttä ja yrittäjyyttä (tmi Elämänlangan tila / Sanna Ohvo jossa siis pyöritän pientä eläinhoitolaa, eläinten turvakotia ja löytöeläinkotia, löytöeläimet Viitasaaren alue)

Ja meidän perheestä, eli siihen kuuluu siis minä äiti Sanna, mieheni Jussi ja lapset 8v tyttö, 5v poika ja 7kk tyttö. Koiria meillä on kaksi, jo eläkeläismummot Sohvi 12v, Fifi 13v, kissat Kippukatti 8v (asuu pääasiassa ulkona) ja sisäkissat Killineiti pian 2v ja Kikkuri kolli 1v. Navetassa asustelee lampaita n. 10kpl, vuohia 3kpl, kanoja n.20kpl+kukko, ankkoja 4 (ovat vielä poikasia) ja kaksi pupua. Hoitolan tiloissa on aina vaihteleva määrä kodittomia eläimiä, lähinnä kissoja joille etsitään uusia koteja.

Kotina meillä on tällainen vanha maatila peltomaisemissa josta meille on lohkottu palanen (1 ha). 30-luvulla tehty talo ja 50-luvulla rakennettu navetta, jota nyt ollaan viimevuodet remontoitu yrityksen käyttöön. Täällä ollaan asuttu kohta jo 10v...

Tykkään myös pienviljelystä, pihapiirissä kasvaa muutama omena-ja luumupuu, vadelmia, pari marjapensasta, raparperiä ja kasvihuoneessa viljelen kurkkua ja minitomaatteja ym ja lisäksi tänä keväänä mies teki muutaman viljelylaatikon joihin laitettiin hernettä, porkkanaa, salaatteja, tilliä, papuja ja kesäkurpitsaa. Toiveina olisi vielä mansikkamaa ja pieni palsta perunaa...josko ensi kesälle saisi sitten ne...tällaista nyt näin alkuun, tervetuloa lukemaan! :)